O nama - Knjigovodstvena agencija Abakus biro Beograd

O NAMA

Knjigovodstveni servis Abakus Biro doo je osnovan 2017. godine radi pružanja širokog spektra knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima.

Poslovanje gradimo na višegodišnjem knjigovodstvenom iskustvu u praksi i industriji.

Jedan od najvećih problema sa kojim se nova preduzeća neprestano suočavaju jeste kako efikasno upravljati suštinskim administrativnim poslovima uz istovremeno održavanje dovoljnih resursa za razvoj i rast.

Ovde u firmi Abakus Biro naša glavna briga za sve naše klijente je da ih oslobodimo administrativnog opterećenja vođenja svog poslovanja, osnažujući ih da se fokusiraju na pokretanje rasta i iskorišćavanje novih mogućnosti koje se ukažu.

U potpunosti poštujemo da je svaki posao jedinstven. U tom cilju, naš posvećeni tim profesionalaca blisko će sarađivati sa vama kako bi razvio pouzdano, pristupačno rešenje prilagođeno vašim potrebama.

Sa sedštem u strogom centru Beograda, obezbeđujemo izuzetno visok nivo usluge. Želimo da vam pomognemo da pojednostavite računovodstvenu i knjigovodstvenu funkciju, zato vam nudimo paket outsourcinga koji će značajno smanjiti troškove poslovanja, povećati efikasnost i omogućiti vam da se fokusirate na rast vašeg poslovanja.

Ukoliko vam je potrebno stalnije prisustvo u vašim ili našim kancelarijama, rado ćemo sarađivati sa vama kako bismo vam organizovali redovne posete knjigovođe, u najpovoljnije vreme za vas.

Svoje usluge nudimo klijentima iz mnogih oblasti poslovanja. One uključuju sledeće:

  • Restorani, kafići, poslastičarnice…
  • Saloni za lepotu i negu
  • Konsalting
  • Trgovinske delatnosti
  • IT i marketing
  • Proizvodnja
  • I još…

Imamo dokazan kvalitet pružanja pouzdane i blagovremene usluge za naše cenjene klijente i radujemo se što ćemo vas ugostiti i raditi sa vama kako bismo vam pomogli da osnažite svoje poslovanje.

Budimo u kontaktu

Za više informacija o tome kako možemo da sarađujemo sa vama i pružimo knjigovodstveno rešenje koje ispunjava vaše poslovne zahteve, zašto danas ne zatražite besplatne konsultacije?